Wauw!!! Zwanger!! 

Sinds een week had ik het weer. Dit gevoel had ik het afgelopen jaar al een paar keer vaker gehad. Een paar keer zei ik hardop tegen R dat ik best eens zwanger kon zijn. Ik besloot om niet te testen, ik had me tenslotte vaker zo gevoeld en toen testte in negatief.

Op 30 december besloot ik om toch de volgende dag te testen. Mijn menstruatie bleef al meer dan een week uit en begon toch te twijfelen. De volgende dag was het oudejaarsdag en omdat ik van een wijntje en een biertje hou wou ik ‘s morgens gaan testen.  Dit kwam alleen een beetje ongelukkig uit.
Ik had een afspraak staan voor Stichting Make a Memory en ging een babytje fotograferen die overleden was. Dit doe ik als vrijwilligerswerk. Hoe dubbel kan het zijn. Ik vond het best een apart idee.
Maar goed, met een volle blaas ging ik op pad. Het fotograferen ging goed. Maar ben toch altijd even tijd nodig om bij te komen. En dan zit je in de auto naar de drogist om een test te halen. Pfff bizar!

Eenmaal thuis waren R en mijn zoon N vuurwerk aan het afsteken. Ook mijn stiefmoeder kwam even langs gewoon om even te kletsen. Ze kwam even mee naar binnen voor een bakje koffie. Ja hoor  dat kan mijn blaas nog net aan denk ik 😉
Toen mijn stiefmoeder naar huis ging kwamen de beide mannen binnen. N mocht even tv kijken. Ik ging testen. Ik zei nog even tegen R dat we er niks van moesten verwachten, dat m’n lijf me vast weer voor de gek hield. Maar het was meteen duidelijk! Wauw zwanger!

Daar zit je dan, ineens is het dan zo ver! Een geweldig gevoel maar het besef moest ook nog echt komen. Wauw die lach is de hele dag niet van mijn gezicht geweest. Wat een bijzondere oudejaarsdag! En wat geweldig dat we dit samen gaan beleven!

  

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *