31 weken zwanger

Ruim 31 weken zwanger. Whaaa het begon toch wel een beetje te kriebelen. Ineens kreeg ik het gevoel dat er nog veel te veel moest gebeuren. Het kamertje is nog niet af, uitzet nog niet compleet. Kaartje nog uitzoeken. Maar ook de naam beslissen. En dan heb ik het nog niet over het werk wat stil ligt doordat ik niet veel meer kan.

Rustig blijven Marjan, geen stress. Adem in adem uit.

Inmiddels de naam besloten. We hebben al een tijdje een naam die we allebei wel mooi vinden maar doordat je hem weinig hoort zijn er ook veel twijfels. Een meisjesnaam was een makkie maar een jongensnaam… We vonden het behoorlijk moeilijk. Toch hebben we de knoop door gehakt. We zijn er natuurlijk blij mee. Maar wel spannend hoor wat iedereen van de naam gaat vinden.
Het proefkaartje hebben we ook besteld, daar zijn we erg blij mee. Nu nog de adressenlijst compleet maken.

Ik hoop morgen een beetje fit te zijn en verder te kunnen met het kamertje. Nog wat kleine klusjes en dan kan ik gaan inrichten.

Mijn buik begint al mooi te groeien, heerlijk al die bewegingen! Kan ik zo van genieten!
Moet eerlijk zeggen dat dat ook het enige is wat leuk is. Ik moet echt zeggen dat ik het pittig vind. Naast de klachten die ik had begint m’n bekken me behoorlijk te klieren. En heb ik bijna dag en nacht last van maagzuur. Ach eigenlijk alle kwaaltjes die rond deze tijd genoemd worden. Het hoort er allemaal bij. Gelukkig beweegt de kleine man veel en daardoor weet ik des te beter waar ik het voor doe! Op naar week 32

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *