Even lekker shoppen voor de baby

De laatste 2 dagen dat GenietenR nog vrij is. Hij gaat vanaf deze week 5 weken achterelkaar werken. Elke dag. Dus maar even alles op alles gezet om samen op pad te gaan. We moesten nog veel dingetjes kopen voor de kleine man.

Op Facebook zag ik dat er ergens een outlet was van het merk Lief. Nu kende ik dat merk niet zo goed maar alles voor de helft van de prijs… Dan kan je natuurlijk altijd even gaan kijken. Wow het merk was uitgestald in een hoek van een grote hal met allerlei artikelen. In die hoek wemelde het dan ook van de zwangere vrouwen en moeders en een handje vol mannen. Iedereen graaide tussen de kleren en alles lag overhoop. De kleertjes die ik zag waren niet helemaal mijn smaak. Ik vond het een beetje zoet voor een jongetje. Maar om er tussen te staan vond ik wel even geweldig! Voor even dan hè. Ik had vrij snel het gevoel dat ik zo snel mogelijk weg moest rennen. Tja weer een ervaring rijker, dit is duidelijk niks voor mij.

Op naar de Baby-dump, Prenatal en Baby Planet. Van Baby-dump hadden we nog een bon voor een box dus daar eerst maar naar toe. Ai we waren er bijna en ik bedacht me dat ik de bon vergeten was. Ach je kan de bon zo downloaden van de site dus die hebben ze vast daar wel voor me liggen. Vul ik hem daar wel in.
M’n kleine man is al aardig aan het indalen en dat voel ik goed. Ik merkte al snel dat het lopen niet heel fijn ging. Maar goed ik had besloten om even al mijn klachten te negeren en gewoon even lekker rond neuzen. We hebben veel leuke dingetjes gevonden.  Met alle spullen naar de kassa. Ik geef meteen aan dat ik de bon vergeten ben mee te nemen en vraag of ze er een voor me hebben. Maar ik kreeg een harde “Nee! Dat doen we niet!”. Ik vroeg of ik hem dan bij hun uit kon printen het is tenslotte 50 min rijden en omdat ik zo veel mogelijk plat moet liggen weet ik dat ik daar niet weer zal komen voor de bevalling. Maar nee helaas hier was geen begrip voor en we konden een paar honderd euro betalen en ze wenste ons een fijne dag. Heel bijzonder. Als het nou een bon is die speciaal op gestuurd krijgt….

Oke ook nog even bij de andere 2 winkels gekeken. En uiteraard kwamen we daar ook leuke dingen tegen.

In de laatste winkel merkte ik dat ik eigenlijk echt niet meer kon. Dus maar snel waggelen naar de auto. Heel even lekker zitten en bijkomen.
Maar vond het zonde om deze dag al af te sluiten, ik had zin om nog even naar een terrasje te gaan. Even lekker iets eten. Even, nog heel even weg blijven van ons huis waar ik bijna alleen nog maar verblijf. We hebben iets uitgezocht waar we dicht bij konden parkeren, we hebben echt nog even genoten.

Oke nu ik thuis ben weet ik wat ik gedaan heb en moet het even flink bezuren! Maar dat is echt even helemaal niet erg! We hebben het super gezellig gehad samen!

R gaat straks nog heerlijke hapjes klaar maken dus het genieten is zeker nog niet voorbij. De komende weken is hij er ‘s avonds niet dus gaat helemaal goed komen.

Nog een paar dagen en dan…. 33 weken zwanger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *