34 weken zwanger raar gevoel

FullSizeRenderNog maar 6 weken. Of nog 6 lange weken?

Ik moet zeggen dat mijn gevoel erg heen en weer schommelt. Doordat ik geen fijne zwangerschap heb en heel veel plat lig, gaat de tijd enorm langzaam. Al maanden zit ik thuis en kruipen de dagen voorbij. Aan de andere kant kan ik nu zeggen dat het nog 6 weken duurt tot de uitgerekende datum.
6 weken, pfff als ik denk aan de afgelopen 6 weken, dan is het nog een hele lange tijd. Aan de andere kant weet ik ook dat ik maar heel weinig kan doen op een dag. Ik wil nog zo veel, voordat de kleine er is.

 

Wat wil ik dan toch nog allemaal doen?

Oh voor mijn gevoel wil ik nog zo veel doen. Ik wil de babykamer nog erg graag verder inrichten. Leuke spulletjes kopen om het wat gezelliger te maken.
Kleertjes uitwassen en lekker fris in de kast, maar dan moet eerst het kamertje even schoongemaakt worden.
Eigenlijk wil ik toch nog proberen om administratie te doen. Al is het maar een klein beetje.
Verder alles een beetje opruimen in huis en schoonmaken. Nestel drang?
De gekregen spulletjes uitzoeken. En een plekje geven.
Een mooie foto van mijn buik laten maken. En zo nog veel meer dingetjes!
Oh ja enveloppen schrijven voor de geboortekaartjes.

 

Help!! Hoe ga ik dit doen?

Op veel dagen is mijn energie zo vreselijk laag dat simpele dingen als naar het toilet gaan al een hele opgave is. Of alleen maar een wasje aanzetten. Ik ben niet zo van het huishouden, maar wat zou ik dat nu graag even willen en kunnen doen!

Er zijn best wel veel mensen die hun hulp aanbieden. Maar ja, dan het volgende. Hulp vragen is iets wat ik best wel moeilijk vind. Ik wil het liefst niemand lastig vallen. Iedereen heeft het al zo druk.

En sommige dingen lijken me zelf ook zo leuk om te doen.
Ik probeer nu elke dag een beetje te doen. En als het een dag niet gaat zoals ik wil dan probeer ik me daar bij neer te leggen. Er is nog tijd.

 

Raar gevoel

Het voelt raar dat je de dagen zo langzaam voorbij ziet gaan en m’n lijf zo vreselijk moe voelt. Maar dat je weet dat er zo’n mooi wondertje in je groeit en daar tegelijker tijd zo van kan genieten. En soms hoop ik dat deze tijd nog even iets langer duurt.
Haha lekker tegenstrijdig dus deze week. Het gevoel dat ik het even niet meer trek, het nog zo lang vind duren. tegelijkertijd het gevoel dat het nog wel even mag duren en ik het gevoel heb dat de tijd te snel gaat voor de dingen die ik nog heel graag wil doen. Is het nog te volgen?
Zouden het de hormonen zijn? Is dit normaal en erg herkenbaar?
Denk het wel ben gewoon lekker een emotionele jojo. Gewoon even moeilijk om het positief vol te houden. Ik verbaas me dat ik dat jojo gevoel nu pas heb.

 

Op naar 35 weken.

Afgelopen week bij de verloskundige alleen maar lovende woorden over de groei van mijn buik en de ligging past helemaal bij 34 weken zwanger zijn. Hij is al ingedaald dus allemaal goed nieuws over de kleine in ieder geval! Dus heb eigenlijk niks te klagen.
Dus deze week maar even als een jojo richting 35 weken. Lekker balen, genieten, verdrietig zijn, blij zijn, m’n zoon missen, dankbaar zijn enz enz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *