Heb ik energie voor een buikfoto?

IMG_6342Oke vandaag even een minder saaie dag! Een vriend van me is fotograaf en was zo lief om bij mij thuis te komen om een buikfoto te maken! Hij moest best een eindje rijden dus heb ik vanmorgen de hele ochtend op bed gelegen om wat energie voor vanmiddag te besparen. Zo hoopte ik alles een beetje langer vol te houden. Het leek me leuk om ook nog even normaal bij te kunnen kletsen.

Huiskamer verbouwen.

Na even gekletst te hebben ging hij de huiskamer verbouwen en alles opzetten. Ik kon nog mooi even vanaf de bank toekijken.
Al snel was onze huiskamer een kleine knusse studio. Veel verschillende dingen kunnen doen. En elke keer even kunnen rusten tussendoor! Best trots dat het allemaal lukte en dat mijn lijf een klein beetje mee werkte. Het was al wel snel duidelijk dat ik heel veel harde buiken had, en als ik te lang stond werd ik flink duizelig. Maar wou gewoon even doorzetten.

Genieten

Toen ik tussendoor even ging zitten voelde mijn lijf echt behoorlijk uitgeput. Terwijl ik alleen maar hoef te staan of zitten. Raar hoor dat de kleinste dingen zo veel energie kunnen kosten.
Maar ik merkte dat ik aan de andere kant ook weer een soort van energie kreeg! Even weer de fotografie om me heen. Het vak waar ik van hou, en wat nu even op een heel laag pitje staat. Heb het even los moeten laten omdat een restaurant runnen even heel veel tijd van me vraagt en ben natuurlijk nu zwanger. Straks als ik weer meer kan dan ga ik weer lekker fotograferen. Maar voor nu kon ik even weer lekker genieten van het geluid en het geflits van de lampen. Wel even wennen om voor de camera te staan hoor.

 

Eten

Oke nu had ik ook even geen zin om toe te geven aan mijn lijf. Ik wou nog heel even in de flow van het genieten blijven. Terwijl de spullen allemaal weer ingepakt werden kon ik even een poosje liggen.
En omdat we allebei nog moesten eten leek het me ook super leuk om even naar ons restaurant te gaan. Daar kan ik mooi achteraan dicht bij de open keuken en dus dicht bij R, heerlijk ongezien moe zijn.
Daar ook gezellig verder kunnen kletsen. Na het eten ging het lampje uit! Zo ben echt kapot! Maar het is het meer dan waard geweest. Morgen kan ik de hele dag bij komen!

Mijn kleine man weer thuis!!

Wauw en dan vanavond nog een onverwacht leuk nieuwtje! Mijn klein man belde me op of hij een nachtje eerder bij ons mocht komen! Na bijna 3 weken bij zijn vader te zijn geweest, zeg ik daar natuurlijk geen nee tegen! Oh zo fijn! De komende 3 weken is hij achter elkaar bij ons! Weer wat lawaai in huis. En met wat hulp troepen om me heen gaan we er een leuke vakantie van maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *