12 dagen geen suiker


suiker
12 dagen geen suiker.

Oke oke op facebook kwam ik een uitdaging tegen. In 12 dagen suikervrij. Dus helemaal geen geraffineerde suikers eten. Ik kwam uit op www.ikeetsuikervrij.nl daar werd een cursus aangeboden. Met dagelijks tips en informatie. Ondervinden wat het met je lijf doet en daarna beslissen of je het doorzet, er rekening mee gaat houden of gewoon weer alle suikers gaat eten.

 

Afkicken

Wauw dat wordt een uitdaging. Marjan en geen eten waar suiker in zit. Dat wordt afkicken. Ik eet totaal niet regelmatig en snoep heel veel. Ontbijt is niet mijn ding. Het avondeten is meestal wel gezond. Nu heb ik het geluk dat ik niet snel aankom, dus de motivatie om dit te veranderen was nog niet zo groot.

Maar het is nu wel eens tijd om mijn eetpatroon aan te gaan pakken. In ieder geval kijken wat het met me doet.

 

Morgen is het zo ver

De afgelopen dagen heb ik een beetje aan het idee kunnen wennen en heb al wat dingetjes over suikervrij eten gelezen. Ik ben er eigenlijk nog nooit zo mee bezig geweest.
Maar toen ik las wat je allemaal kunt krijgen van het eten van suiker, toen schrok ik wel. Veel dingen waar ik last van heb stonden in dat rijtje. Dus daarvoor is het al de moeite waard.
En ik geef borstvoeding dus een beetje gezonder eten kan zeker geen kwaad.

Je schijnt er wat kilootjes van af te vallen, nou er zijn nog wel wat zwangerschapskilootjes die er af mogen. Maar dat heeft op zich niet zo veel haast.
En wat ik ook las is dat ik er meer energie van zou moeten krijgen.

Ik vind het t proberen waard.
We gaan morgen beginnen. Ik ga het samen met R doen. Ben wel erg benieuwd of ik het ga merken.

Ik zal iedere dag even een kleine update geven hoe het is gegaan.

Heb jij dit ook wel eens geprobeerd? Ik ben benieuwd wat voor effect het bij jou had.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *