Over mij

Welkom op mijn blog!

Ik ben Marjan, geboren in 1980. Ik woon samen met R en ga 1 juni 2015 trouwen. Eind augustus verwachten wij samen een kindje. Ik heb al een zoon N die in 2006 is geboren. In 2010 ben ik gescheiden. N woont het grootste gedeelte bij ons.

Na de scheiding kwam ik R tegen. Vanaf toen is mijn leven ook behoorlijk veranderd. Ik werkte met kinderen met een verstandelijke beperking en had mijn eigen bedrijfje in de fotografie. De bedoeling was om uiteindelijk te stoppen met de zorg en me verder te storten op mijn fotografie. R is kok en zo kwam er zeer plotseling een uitdaging op ons pad. We kregen de mogelijkheid om een restaurant over te gaan nemen en te runnen. Nu hou ik wel van een uitdaging dus die gingen wij aan. Zelf had ik nog nooit (buiten wat barwerk) in de horeca gewerkt. Wij runnen nu een aantal jaar ons restaurant met veel plezier en we hebben onze weg al aardig gevonden.

Schrijven deed ik regelmatig voor mezelf. Gewoon een boekje naast bed en schrijven wat in me op komt. Ik vond het heerlijk om te doen. De laatste tijd doe ik dit eigenlijk niet meer. Uiteindelijk bracht het me op het idee om te gaan bloggen. Ik moest wel even een drempel over want taal is niet echt mijn ding. Maar goed dat hoort nou eenmaal bij mij.

Ik zal vooral gaan schrijven over de dingen die ik in mijn leven mee maak.

Heel veel lees plezier!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *